Opening hours

Monday: 17-21
Tuesday: 17-21
Wednesday: 17-21
Thursday: 17-21
Friday: 17-21
Saturday: 17-21
Sunday: Closed

The Restaurant at Hotellet

På Hotellet finder du vores nyrenoverede restaurant, hvor vores fokus er på at skabe en ramme med plads til alle, uanset om det er til en hurtig frokost eller en lang aften ude.

På menukortet finder du både retter fra det moderne køkken samt det klassiske køkken.

Vi serverer fra torsdag – lørdag smørrebrød fra kl. 11.30, se vores menukort.

Mandag – torsdag fra kl. 17.00 kan man vælge fra vores Ala Carte kort eller nyde Aftensmaden/Dagens ret. Se mulighederne på vores menukort.

Hver søndag tilbyder vi Sunday Speciel, hvor menuen skifter fra uge til uge. Vi lancerer hver uge indholdet på vores Facebook side HOTELLET

Vores menukort er nøje sammensat med fokus på det danske/moderne køkken. Vores restaurant er indrettet ud fra et ønske om at skabe plads til alle. Vi har et godt vinkort og altid lidt overraskelser i vores vinkælder.

Vi kan skabe rammerne for en hurtig frokost, et forretningsmøde, en skøn aften ude, en familiemiddag, en fejring og meget mere.

Velkommen i restauranten på Hotellet – vi glæder os til at se dig.

Book værelse på Hotellet

Vi har 20 dejlige værelser, som alle har personlighed og charme. Både hotel og anneks ligger i hjertet af Hjørrings gamle bydel, i gåafstand til hele midtbyen.

Vi har 4 enkeltværelser, 14 dobbeltværelser, 4 & 2 lejligheder. Alle med gratis WiFi, og eget bad/toilet. Mulighed for låne strygejern.